Webwinkel

Welkom in de digitale winkel van Het kruidenatelier DE HERBORISTE.

Kijk rond, als ik je kan helpen of adviseren dan hoor ik het graag. 

Neem je tijd. De natuur kent immers ook geen haast.Helaas kan ik je geen thee aanbieden.

Nataschja

 

Alle kruidenbereidingen zijn op artisanale wijze door mij gemaakt. De meeste kruiden worden geoogst in de tuin of geplukt in de natuur van de Morvan. De grondstoffen zijn biologisch & plantaardig (behalve bijenwas & honing en lanoline).


zalven


Calendulazalf

Een zalf die beter niet zal ontbreken in je apothekerskastje.

Tuingoudsbloem ( Calendula officinalis)  is een prachtig huidkruid. Deze zalf is krachtig omdat die is gemaakt van een dubbel maceraat.

Werking:

Verzacht de huid, werkt ontsmettend, schimmelwerend, wondhelend.

Te gebruiken bij: diverse wonden, schimmelinfecties, lichte brandwonden, ruwe & schrale huid, eczeem, psoriasis, koortsblaasjes, gordelroos.

Ingrediënten:

Dubbel maceraat van Tuingoudsbloemen op biologische zonnebloemolie, biologische gele bijenwas & etherische olie

Let op!

De zalf zorgt voor een snelle heling van wondjes. Dat betekent dat het rap vuil in kan sluiten. Daarom voor gebruik van de zalf de wond goed schoonspoelen met schoon water.

Calendulazalf

€ 7,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5-8 dagen

Crème


Handcreme Calendula & Duindoorn

Dit echt een heerlijke handcrème. Verzacht en voedt de huid intens. Fijn voor droge, ruwe (tuinders) handen.

Ingrediënten: water, Calendulamaceraat op zonnebloemolie, lame creme, Sheaboter,  plantaardige glycerine, Grote kliswortel-tinctuur, Duindoorbessen- maceraat, Leucidal en etherische olie.

€ 125,00

  • Beschikbaar

Droge olie voor huid en haar.

Goud op je huid. Deze samengestelde olien zijn intens voedend voor huid (en haar.) Ze hebben de eigenschap snel in de huid te trekken. Er blijft geen vettigheid achter, wel een paar sprinkels goud. De geur is die van een zwoele, orientaalse zomerdag. Warm, aards en citrus.

Ingrediënten: Olie van zonnebloempitten, macademiea, abrikoospitten, amandel, jojobaolie, walnootolie en nachtkaarsolie. Etherische olie en miccapoeder.

€ 10,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Workshop

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Inscite autem medicinae et gubernationis ultimum cum ultimo sapientiae comparatur. Qua ex cognitione facilior facta est investigatio rerum occultissimarum. At coluit ipse amicitias.

€ 125,00

  • Beschikbaar