kruidenatelier

In het kleine huisje van de oudste boerderij heb ik mijn kruidenatelier. Een hele fijne plek met authentieke details als een grote schouw en tomettes op de vloer. Zomers vliegen de zwaluwen voorbij en hoor ik de vogels fluiten en bomen ruisen. In de winter brandt de houtkachel. Hier maak ik de kruidenbereidingen, verkoop ik mijn producten en ontvang ik mensen voor workshops, cursussen en een kruidenadvies. Vanuit het atelier loop ik zo naar de kruidentuin die een stukje lager ligt. Water voor de tincturen en kruidenthee haal ik uit de bron naast de boerderij. Ik voel me rijk en dankbaar met zo'n mooie plek om te werken.

Een kruidenthee is zo gezet, je bent meestal welkom. Meestal, want soms hang ik een bordje aan deur:

Ne pas déranger s'il vous plaît. Je me concentre sur le travail.