Logeren Tijdens een meerdaagse cursus

Tussen hemel & aarde 'dans le Morvan'


De gîte

Als je hebt gekozen voor een meerdaagse cursus met volpension dan is onze gîte beschikbaar om na afloop van de cursusdag te verblijven. Binnen of op het bijhorende terras worden de maaltijden geserveerd en je kunt er na afloop een glas wijn nuttigen en zelf thee of koffie maken. In de gîte is het niet mogelijk om zelf te koken of maaltijden te bereiden. Buiten de cursusperiodes is de gîte 'Lala Le Prenet' beschikbaar voor verhuur. Het is een sfeervol, tweepersoons huisje met prachtig en vrij uitzicht. Een fijne plek om te ontspannen en vakantie te vieren. 


Slapen op de slaapzolder, 'le dortoir'

De oude hooizolder boven het kruidenatelier is omgetoverd tot een sfeervolle slaapzolder. Het is een prettige ruimte met een zachte populieren vloer en veel authenticiteit. Er staan zeven comfortabele bedden, er is een wasgelegenheid met koud water en je kunt gebruik maken van het overige sanitair. Beddengoed is niet nodig; wij zorgen dat je bed fris is opgemaakt. Elk bed grenst aan een klein raampje, waardoor je een stukje van de sterrenhemel kunt zien. Voor privacy zijn er gordijnen tussen de bedden geplaatst. De zolder dient ook als droogruimte voor de kruiden. Beeld je in dat je in slaap valt op zo'n plek, omringd door geurige kruiden en in complete stilte. (Nou ja, op de krekels en uilen na dan) 'Bon nuit!'.


Kom je met een tentje of een camper?

Achter de boerderij, in het veld waar wilde kruiden bloeien, kan je een tent opzetten. Er zijn maar een paar kampeerplaatsen beschikbaar, dus ik adviseer je om tijdig te reserveren. Op het terrein is er plaats voor twee campers.


Sanitair

Als je blijft logeren tijdens een meerdaagse cursus kan je gebruik maken van het complete sanitair. In de gîte is een warme douche, een wastafel en een toilet aanwezig. Het sanitair buiten is voorzien van een wastafel, droogtoilet en een aangename warme douche met uitzicht op het bos en de heuvels. In het kruidenatelier bevindt zich ook een toilet.


prijzen 2024

 • Tentplaats of camperplaats: €12 per nacht
 • Bed op de slaapzolder: €19,50 per nacht (inclusief beddengoed)
 • Alle verblijfsprijzen zijn inclusief het gebruik van het sanitair, elektriciteit en parkeerplaats
 • De prijs is exclusief de plaatselijke geldende toeristenbelasting
 • Bij de kampeerplaatsen is geen individuele elektriciteitsaansluiting
 • Elektriciteit kan niet worden gebruikt voor elektrische kookplaten
 • Indien toegestaan, mag er een vuurtje gestookt worden op de vuurplaats
 • Voor elke extra persoon in een tent of camper geldt een toeslag van € 7,50 per nacht
 • Honden zijn leuk maar niet toegestaan. We willen graag de rust bewaren voor onze gasten, het wild, onze kippen en eigen hond
 • Er zijn gratis parkeerplaatsen aanwezig
 • Wij hebben nog geen mogelijkheid om elektrische auto's op te laden
 • De kampeerplaatsen zijn niet te bereiken met een auto

Reserveren van een slaapplaats

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


'Omdat de natuur onze oorsprong is'