Salut! Er wordt momenteel aan deze website gewerkt. Is er iets onduidelijk of heb je een vraag, stuur me een e-mail. Dan kan ik je verder helpen.


Voor doeners en de kleine portemonnaie

3-7 JUNI & 5-9 AUGUSTUS

Help mee en leer zo over kruiden

Kruidencursus in Frankrijk

Deze 'cursus' is voor iedereen met een kleine portemonnaie en die graag de handen uit de mouwen steken. We ruilen, 'mijn' kruidenkennis tegen jouw hulp in de kruidentuin en kruidenatelier. Je kunt kiezen voor een periode van drie of vijf dagen. Je betaalt alleen voor het verblijf op basis van volpension. Gemiddeld werk je 6 uur p/d. Je helpt mee met datgene wat er op die dag moet gebeuren en ik deel mijn kruidenkennis. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het weer en wat de natuur op dat moment 'schenkt'. Het werk zal heel divers zijn. Kruiden oogsten in de tuin en in het wild. Kruiden drogen en verwerken. Kruidenbereidingen maken als zalf, maceraat, tinctuur. Kruiden mengen voor 'tisane'. Maar ook tuinwerk als zaaien, wieden, knippen en snoeien hoort erbij. Tel daarbij op een verblijf 'tussen hemel & aarde'  in de Morvan, een fijne plek waar je jezelf kunt opladen en laven aan de stilte, schone lucht, ruimte en natuur ....en je kruidenvakantie is compleet!

Je betaalt alleen voor het verblijf, volpension.

Vijf dagen

Voor vijf dagen (aankomst zondag na 17h00 en vertrek zaterdag rond 10h00) betaal je € 550,-

Je krijgt daarvoor een gedekt bed op de slaapzolder, 6 maal ontbijt, 5 maal warme lunch, 6 avondmaaltijden, koffie, thee en tisane. Alcoholische drank rekenen we apart af. De reis is niet bij deze prijs inbegrepen. We proberen altijd mensen (met wederzijdse toestemming) aan elkaar te koppelen om samen te rijden. Er is op het land ook plek voor enkele kleine tentjes. Dan moet je zelf voor een matras en beddengoed zorgen.

Drie dagen

Voor drie dagen (aankomst zondag na 17h00 en vertrek donderdag rond 10h00) betaal je € 350,-

Je krijgt daarvoor een gedekt bed op de slaapzolder, 4 maal ontbijt, 3 maal warme lunch, 4 avondmaaltijden, koffie, thee en tisane. Alcoholische drank rekenen we apart af. De reis is niet bij deze prijs inbegrepen. We proberen altijd mensen (met wederzijdse toestemming) aan elkaar te koppelen om samen te rijden. Er is op het land ook plek voor enkele kleine tentjes. Dan moet je zelf voor een matras en beddengoed zorgen.


Aanmeldformulier

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.