kruidenworkshops

21 Juni 2022 open ik de deuren van mijn nieuwe kruidenatelier. Een plek omarmt door de heuvels van 'Le Morvan'. Hier ben je welkom om leren en ontdekken over geneeskrachtige planten. Ik leid je graag rond en wil mijn kruidenkennis met je delen. De natuur en de tuin zijn het "klaslokaal" en het kruidenatelier is de plek waar we tijdens een workshop de kruiden verwerken in een bereiding. Zo leer je in de praktijk hoe je bijvoorbeeld een zalf of een shampoo met kruiden kunt maken. Gedurende het hele jaar organiseer ik workshops en cursussen die zijn afgestemd op het seizoen. Er zijn kruidenworkshops van een hele dag of dagdeel. Ook zijn er wat intensievere cursussen van meerdere dagen. Ik organiseer lezingen, wandelingen, natuurrituelen en een enkele keer is er een ontmoeting tussen kruiden en bijvoorbeeld sjamanisme, yoga etc. Of je nu hier woont, op doorreis bent of 'dans le Morvan' vakantie viert, er is altijd iets nieuws te ontdekken over kruiden. Bienvenue! 

Ben je nieuwsgierig naar mijn motivatie achter het organiseren van de workshops? Klik hier.

Zin? Werp een blik in mijn agenda voor het aanbod en data. Ik zie je graag, Nataschja

Een workshop tijdens je vakantie

Alle workshops worden gegeven in het kruidenatelier, de tuinen erachter en de omringende natuur van de Morvan. Dit natuurpark ligt in het midden van Frankrijk en kan een leuke tussenstop zijn als je op weg bent naar het zuiden. Wat dacht je ervan om in een workshop een anti-jeuk en EHBO zalf te maken? Of een spray tegen insecten en teken. Kan je deze tijdens je wandelvakantie gebruiken. Of kom een dag natuurlijke zonbescherming en after-sun maken als je van plan bent om naar de zee door te rijden.

plannen voor 2023. ZOmerschool kruiden

Vanaf 2023 organiseren we in de zomermaanden zomerschool kruiden. Dat worden mooie weken waarin je een vakantie combineert leren over kruiden. In de nabije toekomst (2023) worden er masterclasses en specialisatiedagen gehouden met andere kruidkundigen. 


Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat ik organiseer, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

Betreffende de betaling en voorwaarden klik hier

Een workshop of cursus kan ook een leuk cadeau zijn. In de webwinkel vind je een cadeaukaart.