logeren bij lala le prenet

Tussen hemel & aarde 'dans Le Morvan'.


De slaapzolder, 'le dortoir'

Van de oude hooizolder boven het kruidenatelier is een eenvoudige slaapzolder gemaakt. We hebben zoveel mogelijk origineel gelaten. Er ligt een vloer van zacht populierenhout, er staan zeven fijne bedden en er is een wasgelegenheid met koud water. Buiten is er ook een wasgelegenheid en een warme en koude douche met uitzicht op de bosrand en de heuvels. Elk bed staat bij een klein raampje waardoor je een stukje sterrenhemel kan zien. Tussen de bedden hangen gordijnen voor wat privacy. Op deze zolder worden ook de kruiden gedroogd. Stel je voor; dat je op zo'n plek in slaap valt. Tussen geurende kruiden en in echte stilte. Tenminste, als je de krekels, de uilen en de kikkers in het 'lavoir' niet mee telt. 'Bon nuit!'.

Kom je met een tentje?

In het veld achter de boerderij, daar waar de wilde kruiden groeien kan je een kleine tent neerzetten. Je kunt gebruik maken van de warme of koude buitendouche. Er is ook een wastafel en een composttoilet. Er zijn maar een paar kampeerplaatsen beschikbaar. Daarom raden we je aan om op tijd een plaats te reserveren. 

Kom je met een camper?

Op de parkeerplaats is er plek voor twee campers. Er is elektriciteit en water. Je kunt gebruik maken van de buitendouche.


prijzen 2023

Standplaats tentje: € 9,50 per nacht 

Inclusief toeristenbelasting, parkeerplaats en gebruik sanitair met ecologisch verantwoorde kruidenshampoo en douchegel.

Standplaats camper: € 10,50  per nacht

Inclusief toeristenbelasting en gebruik sanitair met ecologisch verantwoorde kruidenshampoo en douchegel.

Bed op de slaapzolder: €15- per nacht

Inclusief toeristenbelasting, parkeerplaats en gebruik sanitair met ecologisch verantwoorde kruidenshampoo en douchegel.

Extra elektriciteit voor de kampeerders: € 3,50 per dag

De elektriciteit  is niet te gebruiken voor het koken op een elektrisch kookplaatje.

Er is geen elektriciteitsaansluiting aanwezig bij de kampeerplaatsen in het kruidenveld.

 • De bovenstaande prijzen zijn van toepassing als je een meerdaagse cursus volgt.
 • De bovenstaande prijzen gelden voor één persoon.
 • Voor een extra persoon in een tent of camper betaal je € 7,- extra per nacht.
 • Volg je geen cursus maar wil je wel bij ons logeren/kamperen? Dan betaal je naast bovenstaande kosten € 7,- extra per nacht.
 • Je moet zelf voor je beddengoed zorgen. (Beddengoed= slaapzak of dekbed, dekbedhoes, kussen en kussensloop).
 • Wil je liever dat wij voor beddengoed zorgen? Dan kan je bij ons beddengoed (dekbed, dekbedovertrek kussen & kussensloop) huren voor € 25 per set. Huren van een set handdoeken kost € 6,- per drie dagen.
 • Honden zijn ontzettend leuk maar niet welkom. Er lopen reeën, dassen en vossen over ons terrein, we hebben kippen en een grote hond waarvoor we de rust willen bewaren.
 • Het is niet mogelijk om met de auto het kampeerterrein te betreden.

Wil je met ons mee eten?

Als je een meerdaagse cursus bij ons volgt, wordt er voor een warme lunch gezorgd. Dat is bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor koffie, thee en tisane. We koken vegetarisch en willen rekening houden met eventuele voedselintoleranties/allergieën. We gebruiken zoveel mogelijk kruiden, fruit en groenten uit 'le potager' en eitjes van onze eigen kippen. Wil je aanschuiven? Dat moet je dat een dag van te voren aangeven. Wil je liever voor jezelf zorgen: er is een koelkast waar je je eten en drinken in kunt bewaren. Frisdrank, bier en wijn kan je zelf pakken en worden apart afgerekend.

 • Een ontbijt kost € 10,- 
 • Een (warme) lunch kost € 25,-
 • Een avondmaaltijd kost € 15,- 

Reserveren van een slaapplaats

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

'Omdat de natuur onze oorsprong is'