logeren bij lala le prenet

Wil je een meerdaagse cursus bij ons volgen, dan kan je bij ons logeren. We zijn nog wel bezig met de restauratie en verbouwing van onze boerderij. Daarom kan je dit jaar nog niet alle gewenste comfort verwachten


de slaapzolder

Van de mooie hooizolder boven het kruidenatelier is een eenvoudige slaapzolder gemaakt. Er ligt een nieuwe vloer van zacht populierenhout en er zijn wastafels met warm water. Op de zolder staan 8 fris gedekte bedden. Elk bed staat bij een klein raampje waardoor je een stukje sterrenhemel kan zien. Tussen de bedden hangen gordijnen voor privacy. Op deze zolder worden ook kruiden gedroogd. Stel je toch eens voor; dat je op zo'n plek in slaap valt. In de stilte tussen de tjirpende krekels door. Logeren tussen hemel en aarde, in natuurpark 'Le Morvan". 

prijs

Logeren op de slaapzolder kost € 15,- per nacht. Dit is inclusief beddengoed en handdoeken.


kamperen tussen de wilde kruiden

In het veld achter de boerderij, daar waar de wilde kruiden groeien kan je in de schaduw van de bosrand een kleine tent neerzetten. Het land loopt een beetje schuin naar beneden. Daarom zijn er maar een beperkt aantal rechte plaatsen voor kleine tentjes. Op de parkeerplaats kan je ook een kamper neerzetten.

prijs

Je camper op de parkeerplaats of een tentje in de tuin zetten  kost  € 7,50- per nacht. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Dus reserveer op tijd een plek. Je moet zelf voor een matras, beddengoed en handdoeken zorgen. 


sanitair

Dit jaar is het nog een beetje primitief. Op de slaapzolder zijn er wastafels met warm water en buiten is er een koude douche, een ouderwetse wasbak met koud water en een composttoilet. Er is ook een toilet in het atelier. Met een waterzak waarvan het water in de zon opwarmt, kan je eventueel ook een warme douche nemen. In het najaar van 2022 maken we in een en stal  warme douches, extra wastafels en een toilet.


ontbijt en diner

Logeer je bij je Lala Le Prenet, dan kan je hier ook ontbijten en aanschuiven voor een avondmaaltijd of gezamenlijk een maaltijd maken. We gebruiken zoveel mogelijk kruiden, fruit, groenten uit 'le potager' en eitjes van onze eigen kippen. Wil je aanschuiven? Dat moet je een dag van te voren aangeven. Wil je liever voor jezelf zorgen: er is een koelkast waar je je eten en drinken in kunt bewaren. 

prijzen

Een ontbijt  kost € 10,- en voor het diner vragen we € 15,-. Drankjes kan je zelf pakken en worden apart betaald.


elders logeren

Er zijn in de omgeving mooie campings, chambre d’hôtes en genoeg gites te vinden. Even googelen en je hebt zo iets gevonden. Denk ook aan de mogelijkheid om met de groep cursisten samen een huis te huren. Wij kunnen je helpen dit te regelen. Onder de voorwaarde dat er ruime tijd van te voren bekend is hoeveel deelnemers er zijn. Mocht je hulp nodig hebben om iets te vinden, neem dan contact met ons op.


reserveren van een slaapplaats

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.